Um alle Inhalte sehen zu können, benötigen Sie den aktuellen Adobe Flash Player.

Ballina Fluturime Rezervime Sherbimet Udhetime me Bus Kontakti 

Ballina

Mirë se erdhet në faqen e AIR GJILANI

Te nderuar bashkeatdhetarAgjencia jone AIR GJILANI ju ofron fluturime te rregullta dhe te sigurta nga: Zürichu, Baseli dhe Gjeneva per ne Prishtine dhe Shkup.Ne ju garantojm ne cdo rrethane dhe ne cdo rast realizimin e fluturimit .Ne Bashkponojm me Kompani serioze dhe te fuqishme sic jane: Air Berlin, Helvetic, Edelweiss, Germania, TUI Fly, Adria dhe Air Bucharest Sherbimi yne ka cilesi dhe rrespekt KADRI REXHEPI

+41 76 418 01 41

Fluturime Zürich-Prishtine , Basel-Prishtine, Zürich-Shkup, Genf-Prishtine, Stuttgart-Prishtine-München-Prishtine, Düsseldorf-Prishtine, Hannover-Prishtine .....LOREM AG

076 733 22 21

041 525 52 21076 233 22 27Fluturime te liraZürich-PrishtinBasel-Prishtin